CLOUD

Der er fordele og ulemper ved både cloud og "lokal" storage. 

Det afhænger af din organisations operative og taktiske behov. Ofte er det noget vi drøfter eller tester i fællesskab med dig og din organisation.  

Vi forhandler flere former for cloud-baserede løsninger herunder bodycams, som uploader direkte til skyen som Eagle Eye Networks BC01. Dette bodycam kan konfigureres til at uploade kritiske optagelser til skyen samt uploade andre "ikke kritiske optagelser" via WiFi eller LAN. 

HYTERA's VM780D samt 580D er hybride bodycams, som udgangspunkt optager lokalt, men har mulighed for at sende videofeed direkte til en vagtcentral, KSN/HQ eller andet. HYTERA's kropsbårne kameraer er velegnede til organisationer og virksomheder, som har flere operatører i felten, hvor behovet for realtime feedback og "visuel kontakt" er afgørende eks. ved store festivaller, events eller tilsvarende større begivenheder. 

S4G tilbydes som et dedikeret cloud-baseret system, hvor optagelser gemmes realtime "i skyen" på sikre servere. Vores integration har været længe undervejs men det er nu muligt at få sin egen dedikerede server, hvor vi anbefaler en AWS server løsning, som er sikkert placeret i Europa (EU GDPR).   

 

Bodycams.dk kan hjælpe med at opsætte, drive og konfigurere alle aspekter af server teknologi inkl. AWS opsætning mm.